Selecteer een pagina

transport diensten

 Wij zijn een internationale dienstverlener in de branche van geconditioneerd transport & logistiek en kan bogen op een ervaring van ruim 45 jaar

Groot Netwerk, Efficient Wegvervoer

Uw Tevredenheid Gegarandeerd

Eerlijke Prijzen

45+ Jaar Ervaring

WAT Zijn WIJ

De Internationale Dienstverlener van Geconditioneerd Transport & Logistiek

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Uw goederen zijn bij Josten International in goede handen.

Door jarenlange ervaring in het plantenvervoer hebben onze vervoerders en eigen medewerkers, bij wijze van spreken zelf groene vingers gekregen. Zij kennen de speciale wensen die gepaard gaan met het vervoer van allerlei planten, of het nu gaat om buiten- of kamerplanten, planten op hydrocultuur, of perkgoed. Onze laadeenheden kunnen koelen én verwarmen. De perfecte oplossing dus voor het vervoer van uw temperatuurgevoelige producten tijdens de warme zomermaanden en natuurlijk ook de koude wintermaanden!

EXPORT NAAR |DE|AT|CH|

In het centraal gelegen en temperatuur gecontroleerde distributiecentrum in D-47638 Straelen-Herongen worden de afgehaalde goederen gelost, gegroepeerd en weer op route geladen. Met deze werkwijze is een correcte levering, zonder verdere tussentijdse overlading naar uw afnemers gegarandeerd.

Josten International is al tientallen jaren specialist in transport en distributie naar Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Iedere dag vertrekken er auto’s naar deze landen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van de kortste doorlooptijden.

VALUE ADDED LOGISTICS

Soms kunnen goederen niet rechtstreeks van A naar B en is tussentijdse opslag of bewerking noodzakelijk. In ons centraal gelegen magazijn van 2000 vierkante meter in D-47638 Straelen-Herongen, kunt u voor dit soort activiteiten terecht.

In-, uit- en opslag van goederen, voorraadbeheer en order-picking horen bij de standaard activiteiten.

Natuurlijk kunt u bij Josten International ook terecht voor het verpakken of ompakken, verdichten van goederen, prijzen, etiketteren, etc.

SPECIAAL-SNEL TRANSPORT

Veilig, Vlot en Betrouwbaar

Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw zending(en) zo snel en zorgvuldig mogelijk op de juiste bestemming arriveert voor een goede prijs. Voor ons is het vanzelfsprekend om met grote zorg en gepaste spoed ervoor te zorgen dat uw verzending van het juiste afhaaladres naar de juiste bestemming wordt getransporteerd.

Onze chauffeurs helpen u graag met het verzorgen van uw nationaal- én internationaal sneltransport.

TRANSPORTBEMIDDELING

U kunt bij Josten International terecht voor het transport van Uw producten, vanaf Uw adres tot aflevering op de plaats van bestemming door geheel Europa.

Wij beschikken, door onze ruime ervaring, over een zeer breed netwerk van vervoerders en relaties in de wereld van (inter)nationaal transport.

Of het nu gaat om 1 pallet, complete vrachten of speciaal vervoer; wij nemen U de zorg uit handen en regelen het door U gewenste transport.

Neem gerust contact met ons op.

CHARTERS

Met geconditioneerd materiaal die op vaste, periodieke of incidentele basis voor ons bovengenoemde transporten kunnen uitvoeren. Wij bieden U de gelegenheid mee te groeien met onze succesvolle organisatie. Daarom zijn wij op zoek naar een duurzame samenwerking.

stuur een bericht

Kom in contact met ons. Stel uw vraag of

Vraag een vrijblijvende offerte aan

bel ons

+31 (0)6 20039062

5 + 2 =

kantoor

Hillenweg 2, 5963 PA Hegelsom
Postbus 6085, 5960 AB Horst (NL)

Distributie centrum

Veilingstraße B113, 114, 115, 116
D-47638 Straelen-Herongen (DE)

Openingstijden

Ma t/m Vr: 8:30 – 18:00
Za: 9:00 – 13:00 | Zo: Gesloten